Produkter

Protectors udfører alle former for overfladebehandling - herunder kan du se et udpluk af vores kompetencer.

 • Mobilværkstedet

  Vores mobile overfladeværksted kører rundt i hele Danmark og servicerer bl.a. Amalienborg, Vestvolden, Odd Fellow Palæet med rens, maling og restaurering.

  Kontakt os og hør mere
 • 10 Tons Kraner

  Vores kapacitet er kun begrænset af vores kraner der per stk. løfter op til 10 tons. Vi plejer at sige at alt på landevejen kan håndteres af os.

  Kontakt os og hør mere
 • Malerkabinerne

  Med næsten 600kvm malerkabine, fordelt på 5 rum kan vi håndtere alt fra byggekraner til skruer. Vores største kabine er på 8x33m og special udviklet til Protectors.

  I kabinerne håndterer vi alle typer vådmaling, pulverlakering, brandmaling og isolering, slidbelægninger, keramisk forstærket epoxy og mange andre typer.

  Kontakt os og hør mere
 • Metallisering

  Med et 3,6x10m areal til metalisering af emner kan vi klare næsten alle typer opgaver. Vores omstillingstider er nogle af markedets bedste.

  så har du en hasteopgave, ring til Protectors og lad os klare din opgave til tiden Kontakt os hør nærmere om metoderne vi kan anvende.

  Kontakt os og hør mere
 • Overflade rens

  Stål, glas, sandblæsning og mange andre typer rens er afhængigt af overfladen og ønsket resultat. Vores eksperter kan guide dig hele vejen igennem processen, rådgive og vejlede hvis du er i tvivl.

  Kontakt os og hør mere
 • Slyngerenseren

  Vores slynge er en af Danmark største. 1,2 i bredden og 3 meter i højden. De 8 skovlhjul tager sig kærligt af dine emner - og efterlade en perfekt overflade.

  Kontakt os og hør mere

Mere om Protectors

Kontakt os og få opgaven løst professionelt.