Kvalitet hos Protectors

Det er en vigtig faktor for succes for Protectors at vores produkter og serviceydelser altid opfylder, eller overstiger, vores kunders forventninger. Vores målsætning er at være foretrukken leverandør hos vores kunder, og for kontinuerligt at videreudvikle vores førende position i branchen.

For at sikre ensartet kvalitet, arbejder vi i hht. standarder som; ISO, NACE, FROSIO, NORSOK-M501 mfl.

 • Medarbejdere

  Vores +30 medarbejdere er alle introduceret og trænet til at udføre de aktiviteter de er ansvarlige for i virksomheden. Alle bliver løbende efteruddannet og odpateret på sidste nye trends og sikkerhedskrav.

  Vores fokus på medarbejderens viden, gør blandet andet at vores omstillingstider er nogle af markedets hurtigste.

 • Arbejdsmiljø

  Vores kvalitetspolitik skal gøre det muligt at udføre alle opgaver i virksomheden på en professionel måde, samt i henhold til den gældende lovgivning.

  En indikator for vores gode arbejdsmilljø er blandt andet vores personale sammensætning, hvor mange har været mere end 25 år hos Protectors.

 • Produkter og serviceydelser

  Vi sætter høje krav til os selv i forbindelse med kvaliteten af vores produkter og serviceydelser. Kundernes opfattelse af vores høje kvalitet skal således gælde alle aspekter af samarbejdet.

 • Understøttelse

  Til at understøtte vores overordnede kvalitetspolitik, lægger vi specielt vægt på kontinuerlig forbedring og udvikling af kvalitetsstyring, forbedring af vores maskiner og udstyr og detaljeret planlægning og optimering af interne og eksterne resourcer.

Mere om Protectors

Kontakt os og få opgaven løst professionelt.