Om Protectors

Dalager 6 - 2605 Brøndby - Tlf: +45 43 96 88 66
Fax +45 43 96 24 63 - Email: info@protectors.dk

Historien bag

Vores tidligere direktør og nuværende bestyrelsesmedlem Bernhard Pedersen, startede karrieren som elektriker og senere svagstrøm ingeniør for at få godt fat i teknik og holde hånd i hanke med udviklingen i samfundet.

Bernhard indgik i ledelsen af virksomhedens som administrende direktør i 1987 og overtog i 1992 virksomheden sammen med 3 partnere. Ejere samt ledelse driver nu 5 virksomheder; Protectors, LineX, IMPREX Brandsikring, Dansk Industri Coating og Aalborg Industri Coating. Samlet set er Protectors nu en af Danmarks største leverandører af overflade behandlinger - der er vi stolte af.

Morten Helger, Direktør

Protectors nye direktør Morten Helger-Jensen, er blandt ejerne af LineX og en særdeles aktiv profil af Industrilakerernes Landsforening. Morten tiltrådte som Direktør af Protectors den 26 Oktober 2017.

Morten forventes at fortsætte den vækst Protectors har haft i mange år og tilføje virksomheden nye og friske ideer som afspejler markeders behov.

"Jeg ser frem til at betjene vores kunder endnu tættere end før. Vores projekter, der til tider varer om til 2 år, beviser blot vores værd, at vores team fungerer og kvaliteten er i orden. Alt det Protectors er, vil jeg sørge for forbliver og kommer flere kunder til gavn." Morten Helger-Jensen, Direktør i Protectors, 2017